Manji stomak ili kukovi za samo par nedelja? Moguće!

Zimi se prejedamo pa s užitkom ušuškamo pod ćebe, gledamo ‘Ples sa zvezdama’, a onda naglo sa prvim visibabama otvorimo oči i panično se setimo: “Ups, kako ću izgledati ovog leta u mome novom kupaćem?” Priznajte, i vi ste dobili koju kilu ili četiri, šlaufić se pojavio, kukovi proširili, a ona narandčina koža je sve jača. Teško se vratiti u telo koje ste imali pre svih tih božićnih slavlja i skijaških praznika! Motivaciju za dijetom ili redovnim sportom je ponekad teško naći uz naše teške i zaposlene zimske živote. Pa i sad uprkos tome što je proleće napokon tu i sunce toplo greje teško se pokrenuti. I meni je na žalost skijaška sezona gotova, šlaufić se malo podebljao i sada sam na famoznoj 5 + 2, ali je li to dovoljno?? “Kako da nađem učinkoviti nehirurški aparat za telo”, pitanje je koje me mučilo godinama. Ja sam naravno strastveni nehirurški estetski doktor, i radim već preko deset godina u ovoj modernoj struci koja sve više zamenjuje estetsku hirurgiju za skoro sve korekcije. Estetska medicina sada može ravnati noseve i puniti podočnjake dermalnim filerima bez operacije, ali dugo sam priželjkivao alternativu za hiruršku liposukciju. Još na davnom “British College of Aesthetic Medicine” kongresu 2005. godine u Barceloni , slušao sam po prvi puta baš o takvom stroju sa golemim uzbuđenjem, o Accentu za nehirurško oblikovanje tela. Pa se pojavio aparat Velashape, pa nedavno Medcontour. I makar su to sve bili OK aparati s vidljivim rezultatima, testirao sam ih po redu, za mene niti jedan mi nije davao dovoljno opipljive i adekvatne rezultate da zameni liposukcije kao Vaser Lipo, te da postane zvezda našeg laserskog centra.

Alicia Keys sa sinom prošle godine, našem traganju je napokon došao kraj kada je najpoznatija svetska kuća lasera DECA izbacila na tržište najmoderniji i najučinkovotiji aparat za nehirurško oblikovanje tela na tržištu, Triactive Plus. To je aparat za nehirurško oblikovanje tela, smanjivanje masnih naslaga, za zatezanje kože, te čudo za uklanjanje celulita. Jedini na tržištu objedinjuje tri tehnologije, ultrazvuka, radiofrekvencije i laserske limfne drenaže, te se sve ove tehnologije mogu aplicirati i na telu i na licu sa odličnim rezultatima. Mogu se tretirati ruke, stomak, lovehandles, kukovi, unutrašnja natkolenica, kolena, članci…. Podbradak se može smanjiti i zategnuti, lice osvežiti podignuti i pomladiti. Tretmani su ugodni i nema apsolutno nikakvih nuspojava. Laserska limfna drenaža otvara limfu i cirkulaciju te su suvišne masne naslage na ovaj način poterane iz tela. Naši pacijenti moraju mokriti odmah nakon tretmana, što je odličan znak.
Kate Moss bez photoshopa Naravno kada sam napokon kupio tu našu novu “bebicu” bio sam još uvek vrlo skeptičan, ali dragi moji verujte mi, ovaj aparat se pokazao kao moderno čudo. Pacijenti su oduševljeni jer rezultati koje postižemo su fantastični. Odmah nakon jednog tretmana pacijenti gube 2-6 centimetra obima na stomaku, rukama, koža izgleda mekanije, ravnije. Koža na rukama se zateže, celulit nestaje,stomak se smanjuje, i to sve nakon samo 5-10 tretmana, a tretmani se mogu raditi svake nedelje. Sada vam je već i jasno, kada čitamo o našim estradnim zvezdama u Storyju, kako se lepo kupaju na Zlatnom ratu ili Saint Tropezu, ta savršena tela nisu samo prirodno takva, ili je li moguće da jesu? Zar glumice u godinama kao Demi Moore ili Halle Berry stvarno drže onakvu zavidnu liniju, savršeno zategnutu kožu i mišiće samo u teretani? Madonna samo sa Ashtanga Yogom? Teško! Jedan engleski portal nedavno je objavio listu top 10 žena “pre i posle photoshopa”. Prvo gledamo predivnu pevačicu Aliciu Keys u zavodničkoj pozi, sa savršenim nogama koje izviruju ispod tanke haljine. Na drugoj slici, ta ista Alicia Keys hoda ulicom sa svojim slatkim detetom, sa puno debljim nogama i značajnim celulitom. Na drugom mestu nam je preslatka glumica, Cameron Diaz. Na prvoj fotki još provokatvnija poza i “body to die for!”. Na drugoj? Naša surferica hoda po plaži sa salastim trbuščićem i širokim kukovima. Sledeće slike koje su mi zapele za oko su slike savršenog top modela Kate Moss. Savršena je u svakom pogledu na prvoj slici, ali na drugoj, jeli to uopšte ona? Podseća me tu na sve prosečne Engleskinje uz koje sam odrastao u Lodnonu. Bez sexy oblina, samo nezrgapni torzo i debeli stomačić!
Celulit Mische Barton Tu su još i Misha Barton i Tara Reid. Besprekorne na jednoj, a pune celulita na drugoj! Ali je li stvarno posredi samo fotošop? Naravno da nije. Je li samo sport i ta svugde popularna 5+2 dijeta? Mislim da ne, dijeta na žalost nije dovoljna za rešavanje celulita! Liposukcija? Siguran sam da su neke od navedenih lepotica imale nekakav invazivan zahvat, ali moje stručno oko je primetilo nešto drugo…U ovome modernom svetu niko ne želi operacije, dugo vreme oporavka, modrice, neravnine ili ožiljke. Naše zvezde treniraju ko lude, ali treba im mala pomoć. Treba im čarobni štapić za celulit! Uveren sam, da su sve zvezde navedene u ovome članku u nekoj fazi isprobale neku vrstu nehirurškog stroja za masne naslage, za oblikovanje tela ili za celulit. Neke bogatašice na Beverly Hillsu ili u Rusiji, čuo sam, su  čak i kupile ove strojeve za kućnu upotrebu, i naručuju doktore da im dođu kući. “Take away” oblikovanje tela! Bilo kako bilo, ovi nehirurški zahvati postali su lagani i esencijalni deo nege svake žene koja brine za sebe, a uz pristupačne cene, ovo je po mome mišljenju tretman za sve žene, a i muškarce. A uveren sam, jer u Hollywoodu je navodno trenutni buzz word Triactive +, da je većina naših zvezda napravila isti izbor…