Anticelulit masaža

Anticelulit masaža (20 min)

Ručnom anticelulitnom masažom najbolje se i najdugoročnije rEšava tvrdokorni celulit. Kozmetičarka će rukom odrediti na kojim područjima je stanje najkritičnije te će vaše telo uz pomoć kvalitetnih proizvoda koji dodatno podstiču cirkulaciju i razgradnju masti rešiti toksina, nakupljene vode i masnih naslaga. Koža će već nakon prvog tretmana izgledati zategnutija i zdravija.

Piling tela 

Pilingom se skida sloj mrtvih stanica sa kože i ona dobija sjaj i mekoću te bolje upija hidratantna sredstva. Takođe, piling stimulira regeneraciju kože i čini ju mekšom, podatnijom i lepšom.

Anticelulitna masaža

Anticelulitna masaža potiče rad limfe, cirkulaciju i njome izbacujemo višak tekućine i toksina iz organizma. Upotrebom raznih eteričnih ulja i masažom „razbijamo“ masne stanice, a kao rezultat postižemo glatku, napetiju kožu.

Iako su već  brojne stranice poveće knjige ispisane na temu borbe s neugodnim neprijateljem ženskog tela – celulita, nije uzgred napomenuti još neke od načina kako ga svladati. Znamo već da su fizička lepota i negovan izgled uvelike produkt onoga što unosimo u organizam, čime se i kako hranimo, koliko se krećemo i slično. Međutim,  nekada ne pomaže ni to i rezultati nažalost izostaju.U tom slučaju priklanjamo se raznim metodama i anticelulitnim masažama koje su zbilja učinkovite u tom Sizifovom poslu.

Termo cebe

Poznat i pod imenom ‘špek tretman’, ubrzava metabolizam, topi preostali celulit i masnoće, pomaže finom oblikovanju tela i izlučuje nakupljene toksine. Funkcionise na način da se na kritične delove tela nanese poseban preparat, nakon čega se telo omota specijalnim termo odelom koja se zagreva.
Zagrevanje osigurava topljenje viška i fino oblikovanje.

Body Wrapping

U anticelulitnim tretmanima i programu mršavljenja obavezno koristimo visokoefikasnu metodu oblikovanja tijela “Body Wrapping“. Već nakon prvog tretmana dolazi do pokretanja i postepenog topljenja masnih naslaga na telu. Rezultati su vidljivi i merljivi.

Obim ugroženih zona se znatno smanjuje, koža postaje glatka i zategnuta. Zone koje vrlo uspešno tretiramo su stomak, bokovi, butine i zadnjica. Za najbolje rezultate ovu metodu uvek radimo u kombinaciji s termo odelom

Kada se uz Body Wrapping radi i Vibracijski trening, rezultati smanjenja masnog tkiva se multipliciraju. Stoga uvek preporučujemo kompletni program mršavljenja za najbolje rezultate.