DETOX

  • svako stopalo ima više od 2000 pora kroz koje se mogu izlučiti toksini
  • detoksikacija pozitivno dEeluje na organizam i podiže nivo energije
  • tretman je bezbolan, ugodan i opuštajući
  • detoksikacija traje 30, a masaža stopala 20 minuta
 

Iako možda ne primećujete, moderan način života prožet stresom i nepravilnom ishranom podrazumeva unos toksina u telo. To uzrokuje neravnotežu prirodne energije i utice na vitalnost. Zbog toga ste umorni, pojavljuju se podočnjaci, koža vam je osetljiva… Zato se svima preporučuje detoksikacija organizma kojom ćete očistiti telo od toksina! Tretman Detox aparatom pozitivno će delovati na vaš organizam i podići nivo vaše energije!

Jedan od modernijih načina korištenja energetske medicine je i upotreba Aqua Detox Medical, revolucionarnog uređaja za pomoć pri detoksikaciji i podizanju razine energije u telu.

U svakom trenutku kada osetite da Vam je potrebna detoksikacija i vraćanje imuno sistema u ravnotežu zbog…

* Loše prehrane
* Stresa
* Pada imuniteta
* Korištenja lekova
* Loših navika ( cigarete, alkohol…)
* Dugotrajnog rada za računalom
* Operativnih zahvata
* Pada nivoa energije

Aqua Detox Medical proizvodi frekvenciju koja lagano prolazi našim tijelom i stimulise naše stanice. Time se postiže efekt rebalansiranja stanične energije omogučujući stanicama učinkovitost izbacivanja različitih toksina koji su se nakupili u stanicama.

Ionophoreza u kombinaciji s elektrolizom stvara ioniziranu mineraliziranu vodu. Slaba električna struja prolazi kroz vodu koja sadrži nizak nivo dodane soli. Prema principu elektrolize molekula u elektrolitu ioniziraju se u pozitivne i negativne ione.

Oni zatim prelaze u delove tela koji su uronjeni u vodu (obično su to stopala koja imaju više od 2000 pora ) te putem cirkulacije ulaze u protok krvi i limfe.

Dodatna negativna ionizacija stimulira mikrocirkulaciju stanica. Tako se povećava ulaz hranjivih tvari i vode koji su bitni za optimalno delovanje stanica.

Istovremeno, voda pomaže pri odstranjivanju toksina iz stanica, njihovoj regeneraciji što je uslov za samoizlječenje organizma.

Tretman se nadopunjuje s masažom stopala. Ukupno, tretman traje 50 minuta, od čega je 30 minuta rezervirano za detoksikaciju, a 20 minuta za masažu!Na kom principu radi aqua detox Veoma jednostavno, korisnik uroni stopala u mlaku vodu, u koju je dodana mala količina soli da podpomogne sposobnost sprovođenja elektrolita.Nakon uključenja uređaj kreira elektrolitični protok koji prelazi u bioenergetsko polje, koje dozvoljava laganoj bio-energetskoj rezonanci da putuje telom.Voda u kadici postaje ekstenzija vode u telu, od kojeg je odvojena ničim drugim nego tankom membranom – kožom.Bio-energetska stimulacija ima pozitivan efekat na mikrocirkulaciju, koja je deo telesne cirkulacije direktno povezana sa promenama substanci između krvi i telesnog tkiva.

Ukoliko je mikrocirkulacija dobra, vrlo je verovatno da je i telo zdravo. Na mestima gde nama te ravnoteže vrlo je izvesno da postoji i neki problem. Kako telo vraća svoju ravnotežu njegovoj bio-energetsko polje igra veoma važnu ulogu u regulisanju dotoka kisikom i hranljiivih supstanci, kao i pravilno izbacivanje toksina ) iz tela.

Naše telo tada ima više šanse da bude zdravo, i time mu dajemo šansu da vrati vlastite nivoe energije.

Delovanje Aqua Detox Medical uređaja

* pomoć kod ponovnog uspostavljanja bioenergetske ravnoteže u telu
* poboljšanje prirodnog, dobrog zdravstvenog stanja
* poboljšanje limfne cirkulacije
* pomoć kod olakšavanja menstrualnih bolova
* pomoć kod oporavka nakon bolesti ili povreda
* detoksikacija celog tela
* regulisanje krvnog pritiska
* regulisanje nivoa holesterola
* regulisanje nivoa šećera u krvi
* jačanje imunološkog sistema
* anticelulitni učinak

 
Oslobodite se toksina i živnite!