ELEKTROSTIMULACIJA

tretman presoterapije + elektrostimulacija u centru Beograda

Mršavljenje i oblikovanje linije u današnje vreme ne mora nužno da podrazumeva mesece napornog vežbanja i izgladnjivanja – štaviše, daleko bolji rezultati, i to znatno brže, postižu se savremenim kozmetološkim tretmanima. Presoterapija jedna je od najefikasnijih, koja preko limfnog sistema izvlači iz organizma suvišne tečnosti i toksine koji se gomilaju, pročišćavajući time tkivo i ostavljajući telu materije koje su potrebne, a sve one štetne i suvišne iz njega izbacuje.

Presoterapija predstavlja masažu kompresovanim vazduhom koji se koristi u uklanjanju i redukciji celulita, topljenju masnih naslaga, poboljšanju tousa kože i sprečavanju pojave proširenih vena.

Tretman sagoreva do 600 kalorija po tretmanu. Ima produženi efekat u narednih 48 sati i izbacuje višak vode i masnoće iz organizma. Tretmani se mogu izvoditi dan za danom ili 3 puta nedeljno, a rezultati su vidljivi posle svakog tretmana. 

Nema neželjenih efekata. Tretman se koristi i kao vid detoksikacije i kod zadržavanja vode u organizmu.

Elektrostimulacija je terapija kojom se ubrzava mršavljenje i oblikovanje tela i redukuje celulit. Elektrostimulatori mišića funkcionirašu preko elektroda postavljenih na telo, koji inducirajući strujne impulse stimulišu mišićnu reakciju, kontrakciju. Stimulatori mogu stvarati specifične kontrakcije za različite rezultate kao što su: uklanjanje masnoća, mršavljenje, uklanjanje celulita, povećanje mišićne mase, relaksaciju, eliminaciju toksina itd.