Mezoterapija bez igala

Jeste li znali da je mezoterapija dobro poznata po svojim izvrsnim rezultatima na telu? Idealna je za rješavanje problema celulita, ali se može primijeniti i za tretmane lica te za prevenciju, lečenje i pomlađivanje celog područje kože vrata i dekoltea.
Mezoterapija lica se provodi u kuri po posebno određenom protokolu, a kao rezultat toga vaše lice dobiJa svoju prirodnu elastičnost, oblik i sjaj
 
mezoterapija BEZ IGALA lica sjajna je metoda koja učinkovito, bezbolno i brzo obnavlja kožu. Mezoterapija je postala jedan od najtraženijih tretmana lica u posljednjih nekoliko godina, a radi na principu poticanja dublje apsorpcije sastojAKA u mesodermu, odnosno srednjem sloju kože, koristeći električne impulse.
 
Kako deluje ovaj tretman? U kožu putem tretmana lakše penetriraju visoko koncentrirani hranjivi sastojci poput hijaluronske kiseline, Q10, minerala, vitamina, antioksidanata i prirodnih ekstrakata koji potiču proizvodnju kvalitetnijeg kolagena i elastina te tako štite stanice od utIcaja slobodnih radikala.
 
 
Vaša beauty rutina često nije dovoljna za održavanje zdrave i čiste kože lica. Zato vam preporučujemo aparativne kozmetičke tretmane lica jer su idealan dodatak svakom klasičnom kozmetičkom tretmanu lica.