PLAZMAPEN i MICRONEEDLIG

ŠTA PODRAZUMJEVA MICRONEEDLING U KOZMETICI?

Našem organizmu je naša koža periferni organ. To znači da se nalazi na dnu prioriteta kada je u pitanju raspodela hranjivih sastojaka, jer su regeneracija tkiva i održavanje vitalnosti daleko važniji za unutrasnje organe. Stoga je često vrlo važno fizički stimulisati regeneraciju kože. Naša koža je neprestano izložena negativnim djelovanjima spolnih faktora i zbog navedenog je priroda kože temeljena na stalnom obnavljanju i regeneraciji.Svako mikro oštećenje koje nastaje na koži zapravo šalje poruku da je potrebno započeti prirodnu regeneraciju. Na taj se način snažno stimulise proizvodnja kolagena.

Princip je stvaranje „mikro kanala“ na površini kože, čime se stimulise kolagen koji popravlja površinske nesavršenosti, kao što su fine linije, bore, površinski ožiljci i fleke. Krajnji cilj je poboljšanje stanja Vaše kože, dobijanje tonusa i rešavanje ožiljaka pomoću prirodnog načina podsticanja regeneracije Vaše kože.

Prednost ovakvog tretmana je:

* Precizna dubina iglica

* Mali promer omogućuje tretiranje na teško dostupnim područjima

* Strogo sterilno (jednokratna uporaba)

* Uvelike smanjena trauma kože

* Posebna kombinacija sastava i specijalnih preparata po tačno u koracima definisanom postupku i posebne posttretmanske nege, daju puno bolje rezultate

 
STA PODRAZUMEVA PLAZMA ION TEHNIKA

Podrazumjeva minimalno invazivnu kozmetičku tehniku za precizno određenu sublimaciju gornjeg sloja kože. Princip je utemeljen na prenosu kontrolisane količine energije ionizacijom atmosferskog zraka. Ovim procesom se podstiče trenutna kontrakcija i učvršćenje kožnih vlakana kako bi se stvorio lifting, remodelirajući učinak kao i učinak pomlađivanja. Ovu metodu je moguće koristiti za zatezanje specifičnih područja bez uzrokovanja štete na potkožnom ili okolnom tkivu. Tretman omogućuje učinkovitu nehiruršku blefaroplastiku očnih kapaka (gornji i donji očni kapak), tretiranje ožiljaka uključujući ožiljke od akni. Isto tako i za zatezanje bora, te dubokih linija oko krajeva očiju, nazolabijalne brazde, bore na čelu, korekciju nabora oko uglova usana , nabora oko ušiju itd…
Ova revolucionarna metoda je u mogućnosti ponuditi vam rezultate tretmana koji su uporedivi sa onim dobienim nakon zahvata estetske ili kozmetičke hirurgije.

Za postizanje željenih rezultata je obično dovoljan jedan tretman. Nakon 1 meseca, prilikom kontrole, se određuje da li je potreban i dopunski tretman, koji se radi nakon 4 mjeseca.

ONO ŠTO MI NUDIMO!

Nudimo Vam ove revolucionarne metode za pomlađivanje i zatezanje kože koje se sastoje od nekoliko različitih tehnika koje se mogu koristiti zajedno , ali i odvojeno, nakon čega sledi poseban tretman nege kože nakon odrađenog pojedinog zahvata. Tretmani predstavljaju način ”buđenja” i podražavanja prirodnih aktivnosti regeneracije kože kao i sintezu kolagenskih vlakana čiji proces se usporava starenjem kože. Postojeći nabori kože će postati manje vidljivi zbog duboke hidratacije kože i simulacije proizvodnje kolagena, čineći područje čvršće i otpornije na dalje produbljivanje kožnih nabora i crta tokom godina života.

Microneedling i Plasma Pen tretmani – Primena i učinci:

Za potrebu nehirurške blefaroplastike očnih kapaka (podizanje kapaka) i pomlađivanja, zatezanje kože, uklanjanje ožiljaka od akni i uklanjanje bora, smanjuje se sirina pora, te dubina linija na krajevima očiju, koristi se i za korekciju nazolabijalne bore, nabora oko uglova usana, mrlja na koži usled visoke biološke dobi (staračke pege) i dr. Tretira se i alopecija (ispadanje kose).

Rezultati ovakvog tretmana uključuju hidrataciju kože, povećani tonus i glatkoću kože, manju vidljivost postojećih bora i nabora kože i daju podmlađeni izgled kože. Rezultati postaju vidljivi odmah nakon tretmana.