Poklon vaučer

Pažljivo odabran poklon usrećuje i onog koji ga poklanja i onog kome je namenjen. Znamo koliko je teško odabrati pravi poklon, naročito ako se radi o osobi koju ne poznajete dovoljno, pa ne znate da li ćete pogoditi njen ukus, te ono što bi joj se svidelo.

* Mame i tate – pokažite zahvalnost svojim neumornim roditeljima, poklanjajući im Wellness vaučer , sa masažom za jedan savršen, opuštajuć dan.

* Devojku / dečka ili suprugu / supruga – Wellness vaučer može biti neverovatan poklon za godišnjicu ili neku drugu priliku. Možete provesti lepe, opuštajuće trenutke zajedno.

* Osobu koja ime sve – Kada vam izgleda da neko ima sve materijalno i nematerijalno , najbolji poklon može biti onaj koji je iskustveno jedinstven. A šta je bolje iskustvo od Wellness vaučera i opuštajuće masaže ili beauty tretmana?

* Poslovne partnere , saradnike – sigurno će svi očekivati već viđeno : naliv- pera ,kalendare, agende… Budite drugačiji od drugih i poklonite Wellnes vaučere. Sigurna sam da će svakom izmaiti osmeh i oduševljenje.

U klubu Beauty spa je moguće pronaći poklon vaučere za sve prilike i svakoga . Učinite vašu kupovinu jednostavnijom i poklonite jedan od Wellnes vaučera koji će naš tim pažljivo kreirati prema vašim potrebama.

 

 

Zbog toga smo odlučili da vam ponudimo mogućnost kupovine POKLON VAUČERA.

Sve iz naše ponude može biti deo poklon vaučera. Vaše je da pogledate šta nudimo, odaberete shodno količini novca koji želite da izdvojite i pozovete nas ili naručite putem forme za poručivanje.

Izbeći ćete gužve i dileme, jer sa ovakvim poklonom nema greške. Bilo da kupujete poklon mlađoj ili stariijoj osobi, bliskoj ili poslovnoj prijateljici, masaže i opuštajući tretmani u našem centru za psiho-fizički odmor prijaju baš svima!

Uštedite vreme i novac i odaberite otmen i koristan poklon.

Bali Detox Centar vam nudi različite vrste masaža, tretman detoksikacije organizma kao i pakete koji su prilagodljivi svačijem ukusu.

Pored toga kod nas možete rezervisati tretmane za više osoba i na taj način nagraditi vaše zaposlene ili poslovne partnere.

Poklon vaučer je vaš odgovor na sve prilike, originalan poklon za venčanja, rođendane i godišnjice.

Važnost poklon vaučera je 6 meseci od dana kupovine.

Poklon vaučer možete kupiti u salonu ili naručiti putem telefona ili sledećeg formulara:


Please prove you are human by selecting the Star.